Trädgårdsservice

Trädgårdsakuten utför trädgårdsservice för både privatpersoner och företag

Trädgårdsakuten i Stockholm utför inte bara arbeten uppe i träd utan vi håller oss även på marken. Det här innebär att du som kund även kan anlita oss för saker inom områden som gräsklippning, plantering, klippning av häckar och buskar, krattning, vattning och ogräsrensning. Vi arbetar över hela Stockholm och tar oss an varje uppdrag med största allvar – för oss på Trädgårdsakuten är varje uppgift lika värdefull och därför erbjuder vi också vår kompetens inom så många områden.

Behöver du som privatperson hjälp med att klippa gräset eller driver du ett företag som behöver hjälp med att plantera några snygga buskar? Vi kan rycka ut och hjälpa till och leverera ett professionellt resultat – oavsett vad det handlar om. Vårt fokus ligger alltid på effektivitet och kvalitet.

Att hålla Stockholm rent och snyggt kräver stora ansträngningar och gediget yrkeskunnande och det är där vi på Trädgårdsakuten kommer in i bilden. Stockholm är en stad som är känd för sina gröna träd och växter – men de sköter inte om sig själva utan kan ibland behöva lite hjälp på traven för att sprida sin skönhet på bästa sätt. Trädgårdsakuten i Stockholm försöker därför hela tiden förbättra och försköna stadsmiljön och detta viktiga tänkande tror vi i slutändan påverkar alla som bor eller vistas tillfälligt i staden.

 

 

Trädgårdsakuten ger alltid garanti på vårt arbete med trädgårdservice

Skulle en kund av någon anledning inte vara nöjd med det jobb vi utfört så lämnar vi alltid en garanti på arbetet som gör att man alltid kan höra av sig och lösa den uppkomna situationen. På detta sätt så ger vi oss själva en riktig morot och våra kunder en trygghet som gör att de vågar slappna av och lita på att Trädgårdsakuten sköter jobbet. En nöjd kund innebär för oss att vi gjort vårt jobb på ett bra sätt och det är alltid det vi strävar efter.

Vi har stor erfarenhet av all trädgårdservice

Vår personal är väl utbildad och har stor erfarenhet inom alla områden som rör just trädgårdsservice och detta gör att vi känner oss väldigt säkra på att alltid lämna ett perfekt resultat som håller våra kunder nöjda. Det kan handla om gräsklippning eller klippning av buskar – på Trädgårdsakuten finns det alltid någon som innehar rätt kompetens och därför är rätt person för jobbet. Det är också så vi jobbar – genom att handplocka våra anställda till olika sorters uppdrag så säkerställer vi hela tiden att det i slutändan kommer att stå en nöjd kund och tacka oss.

Våra kunder är nämligen det viktigaste vi har och därför jobbar vi här hos Trädgårdsakuten i Stockholm aktivt för att hela tiden förbättra oss genom utbildning, träning och annan förkovran inom trädgårdsservice. Oavsett om det handlar om trädfällning, gräsklippning eller krattning så ska kunden kunna lita på att vi här hos Trädgårdsakuten tar jobbet på största allvar och gör allt för att åstadkomma ett perfekt resultat.

OFFERT