Trädfällning

Trädgårdsakuten – experten på trädfällning i Stockholm

Trädgårdsakuten i Stockholm jobbar framförallt med att fälla träd, och vi gör detta över hela huvudstaden. Behovet av professionell trädfällning i Stockholm är stort då denna typ av arbete medför stora risker – en hel del olyckor i samband med fällning har dessvärre skett genom åren – och vi känner därför att vi fyller en viktig funktion genom att hindra nya olyckor från att inträffa.

När du anlitar oss för trädfällning får du erfarna, utbildade arborister som skaffat sig en mångårig rutin och som således vet exakt vad som bör göras vid varje enskilt uppdrag de ställs inför.

Att fälla träd är en svår konst – särskilt i en så pass stor stad som Stockholm – och varje moment kräver noggrann planering så att riskerna för både personskador och skador på egendomar blir minimala. Inför varje trädfällning så gör vi här hos Trädgårdsakuten en noggrann analys av läget innan vi sätter igång och vi sätter alltid säkerheten – både vår egen och andras – i absolut första rummet.

 

 

Så här jobbar vi med trädfällning i Stockholm

Då vi arbetar med trädfällning i Stockholm kan vi i vissa fall använda oss av sektionsfällning som innebär att vi sågar trädet i mindre bitar. Denna teknik används om vi bedömmer att utrymmet är för trångt för att få trädet att fällas på normalt vis. Det vanliga tillvägagångssättet som vi använder oss av är annars att vi kollar trädets lutning och hälsotillstånd, samt att vi bedömmer de vindförhållanden som råder för dagen, och därefter fäller det i ett svep.

Att anlita Trädgårdsakuten då det handlar om trädfällning i Stockholm är helt enkelt att anlita erfarenhet, kvalitet och utbildning där man inte löper någon som helst risk för komplikationer. Vi erbjuder allt i ett – och detta är något vi är väldigt stolta över.

Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete

Då du som kund anlitar Trädgårdsakuten för hjälp med trädfällning i Stockholm så vill vi att du ska känna dig trygg med oss. Du ska känna att du kan lämna arbetet med fällningen av det träd du vill ha bort och inte känna någon oro för vare sig bilen, huset eller någonting annat som finns i trädets närhet. Det är den tryggheten som ger oss våra uppdrag med trädfällning i hela stockholmsområdet och vi tar givetvis varje uppgift på absolut största allvar.

Alla som anlitar Trädgårdsakuten ska vara nöjda efteråt och det är också därför som vi alltid lämnar en garanti på de arbeten som vi åtar oss. Det handlar både om din trygghet och om vår egen – genom att lämna denna garanti så håller vi oss alltid på topp och vi tillåter oss aldrig att slappna av. Det är nämligen något som man aldrig har råd med då det handlar om trädfällning i Stockholm. Man är aldrig bättre än sitt senaste jobb och för Trädgårdsakuten betyder detta allt.

Att du som kund ska känna dig trygg, nöjd och säker i våra händer är det vi ständigt kämpar för.

OFFERT