Snöskottning

Trädgårdsakuten i Stockholm har öppet även under vinterhalvåret

Eftersom vi på Trädgårdsakuten i Stockholm primärt jobbar med saker som trädfällning, beskäring av träd, bortforsling och transport av avfall från trädgårdar och stubbfräsning så tror många att vi tar ledigt under vinterhalvåret. Detta då de ovan nämnda tjänsterna ju främst sker under sommaren. Så är dock inte fallet – vi anser nämligen att Stockholm även behöver hållas rent och snyggt under vintern.

Rent, snyggt – men framförallt – tryggt. Då Stockholm ofta drabbas av kraftiga snöfall så ser vi att vi fyller en stor funktion även under denna årstid. Våra anställda har vana av höga höjder genom trädfällning och har även det nödvändiga säkerhetstänket. Detta innebär att vi tar på oss saker som snöskottning, snöröjning och vi ser även till att istappar som hotar att falla istället försvinner på ett säkert sätt. Just det med höga höjder är ett problem som många upplever och det är där som Trädgårdsakuten kan vara till stor hjälp.

Vi har både erfarenheten och kunskapen som krävs för att på ett säkert sätt hålla rent på tak över hela Stockholm oavsett hur halt det nu än må vara. Vi utsätter heller inte våra anställda för några onödiga risker utan ser hela tiden till att de får nödvändig utbildning och ständig träning i att hantera snöskottning på hög höjd. Trädgårdsakuten sätter alltid säkerheten först – både vår egen och våra kunders. Ingen ska behöva riskera att göra sig illa under de jobb vi åtar oss.

Trädgårdsakuten ska ses som det säkra alternativet för alla sorters jobb – även under vinterhalvåret.

Trädgårdsakuten genomför takskottning åt alla

Vi jobbar över hela Stockholm och mot hela Stockholm även då det handlar om takskottning och annat jobb inom underhåll vintertid. Det spelar alltså ingen roll om du hör av dig till oss som privatperson, företag, förening eller som representant för din kommun – inget jobb är för stort eller för litet för Trädgårdsakuten i Stockholm. Genom snöröjning och annat hjälper vi till att hålla Stockholm både snyggt och säkert. Där vi har varit riskerar man inga takras eller fallande istappar.

Att anlita Trädgårdsakuten ska nämligen även vintertid borga för att man har anlitat kvalitet, kunskap och erfarenhet och vi tar lika seriöst på uppdragen oavsett om de handlar om en ett tak som behöver skottas på en villa, en ishall eller om en hel bostadsförening behöver hjälp med snöröjning. Vi anser att varje jobb är lika värdefullt och det är därför som vi lämnar en garanti som ger en extra trygghet.

Är du som kund inte nöjd med vårt arbete så kontaktar du oss och därefter hittar vi en lösning. Det är du som kund som är det viktigaste för Trädgårdsakuten i Stockholm och du kommer alltid att sättas i första rummet – oavsett vad du behöver hjälp med.

OFFERT