Tjänster

Trädgårdsakutens Tjänster

Trädgårdsakuten i Stockholm erbjuder tjänster inom områden som trädfällning, bortforsling och transport av träd, beskärning och stubbfräsning. Under vinterhalvåret så arbetar vi även med snöskottning och främst då från högre höjd där lite större risker finns involverade. Det är till oss du vänder dig då du behöver hjälp med de lite svårare uppdragen som du inte klarar av själv.

Vår personal är både välutbildad och har lång erfarenhet av branschen och vi känner oss därför trygga med att erbjuda våra tjänster till privatpersoner, företag, föreningar, samfälligheter, bostadsföreningar och kommuner i Stockholm. Vi är vana vid alla slags arbeten och inget är för svårt för oss att genomföra. Tveka inte att kontakta oss oavsett vad du behöver hjälp med – för oss är inget jobb för litet eller för stort utan alla tas på lika stort allvar. Det kan vara ett större träd som behöver fällas, ett mindre som behöver beskäras, sly som behöver röjas eller en ishall som behöver skottas vintertid – Trädgårdsakuten fixar allt.

Trädgårdsakuten i Stockholm utför jobb överallt

Vi arbetar över hela Stockholm och främst i områden där privatpersoner kan ha svårt att komma åt. Det kan vara jobb från höga höjder i ett tätbebyggt bostadsområde där riskerna är stora för att någonting ska gå snett – exempelvis vid trädfällning eller beskäring av ett träd – och där man helt enkelt behöver professionell hjälp. Då kontaktar man oss och säkerhetsställer därmed att detta arbete sker utan risker för vare sig personskador eller att någons egendom på något sätt tar skada.

Vi hjälper till att – riskfritt – skapa en bättre miljö för dig och dina grannar. Att genom vårt arbete kunna erbjuda en blomstrande och trygg miljö är viktigt för oss oavsett om det handlar om ett villakvarter eller en offentlig park. Att alla ska kunna njuta av de fantastiska miljöerna som finns i Stockholm är väldigt viktigt för oss.

Vi ger alltid garanti på våra jobb

För Trädgårdsakuten är det även viktigt att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss. Vårt mål är att du ska slippa känna oro och detta oavsett vilken service du beställer. Trädgårdsakuten i Stockholm ser därför till att vår personal alltid sätter säkerheten främst och att utbildning hela tiden sker kontinuerligt – vår personal ska vara påläst, kunnig och alltid beredd att matcha just dina behov. Du som kund ska kunna lita på oss och följa vårt arbete med glädje.

Vi lämnar dessutom – som en extra trygghet för dig som kund – alltid en garanti på våra jobb. Är du av någon anledningen missnöjd med något så är det alltså bara att kontakta oss igen så löser vi det direkt. Det här gör både oss bättre och dig som kund tryggare.

Att arbeta med det vi gör ställer höga krav både på säkerhet, kvalitet och resultat och därför jobbar vi hårt med att alltid leverera det kunden vill ha. Trädgårdsakuten i Stockholm vill alltid bli bättre och blir aldrig nöjda utan strävar hela tiden mot perfektion. Det tycker vi att du som kund är värd.

Kontakta oss för rådgivning och service

Känner du att vårt upplägg är intressant så är du mer än välkommen att kontakta oss för rådgivning eller service. Du når Trädgårdsakuten på både telefon och mejl och du är även välkommen in till oss för ett besök. Vill du kanske diskutera en större fråga så titta förbi på ett kostnadsfritt besök där vi gemensamt kan gå igenom ärendet och komma fram till den absolut bästa lösningen.

Vi försöker alltid vara tillgängliga och även om vi inte svarar så kommer vi att ringa upp så fort tillfälle ges. Det garanterar vi – oavsett vad du vill eller vad ditt ärende är.

För Trädgårdsakuten är alla uppdrag viktiga och det vill vi att du som kund ska känna.

Välkommen!

OFFERT