TRÄDGÅRDSAKUTEN I STOCKHOLM UTFÖR ALL SLAGS TRÄDBESKÄRNING

Trädgårdsakuten – Beskärning

Anledningen till att man beskär sina träd är att man vill ge dem en chans att dels blomma och dels även se bättre ut. Det handlar även mycket om att förhindra problem innan de dyker upp – att beskära ett träd innebär att man genom god framförhållning slipper och undviker sjukdomar. Det är också viktigt att trädet beskärs på rätt sätt då ett felaktigt beskuret träd blir både stressat och mer mottagligt för exempelvis röta. Ett sjukt träd är ingen fröjd för ögat – så enkelt är det bara.

Men att beskära träd är en svår konst som tar år av träning att bemästra och då många träd dessutom är väldigt höga så innebär detta ett problem för många privatpersoner.

Det är här Trädgårdsakuten i Stockholm kommer in i bilden. Vår långa erfarenhet av all slags trädbeskärning gör att du- oavsett träd – tryggt kan överlämna detta till oss och istället luta dig tillbaka. Vår personal är både utbildad, kunnig och har erfarenhet av hur man på bästa sätt beskär träd och vi anser oss därför vara lämpade för alla sorters uppgifter som rör detta. Att lämna över beskärningen av ett träd till Trädgårdsakuten ska kännas både tryggt och ge ett resultat som man njuta av under en lång tid framöver. Vi utför därför beskärningar av träd över hela Stockholm och erbjuder våra tjänster både till privatpersoner, kommuner, föreningar och till bostadsföreningar. 

Det är ju nämligen så att ett snyggt och korrekt beskuret träd är en ren fröjd att titta på, oavsett var det står och vem det tillhör och det tycker vi att du som kund är värd.

Vi beskär även höga träd utan risk för skador

Det är ofta ett ganska riskfyllt jobb att beskära träd – det handlar trots allt i många fall om att klättra högt upp och att då både beskära och hålla balansen är för outbildade personer både svårt och farligt. Våra arborister har genom åren skaffat sig nödvändig erfarenhet av detta och vi tar därför på oss de uppdrag som du inte klarar av. Trädgårdsakuten arbetar både effektiv och snabbt med beskäring av träd, men utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. En hållbar miljö utan risker för skador på träden som vi beskär är något som vi ständigt strävar efter och är stolta över att vi klarar av att leverera.

Vi garanterar dessutom att beskärningen av ditt träd sker på absolut bästa sätt då vi alltid sätter miljön i första rummet och ser vårt arbete som en viktig del i att Stockholm stadsbild även i framtiden ska vara något man kan njuta av. Våra arborister arbetar därför med ett säkerhetstänk både då det handlar om sig själva och det träd som de arbetar med att beskära – där Trä

OFFERT