Stubbfräsning i Stockholm

När trädet väl är fällt blir det en stubbe kvar.

Det mest kostnadseffektiva sättet att bli av med stubbar  är via fräsning, då dom både är svåra att gräva upp samt göra sig av med.
Stubbfräsningsmetoden är effektiv och påverkar endast marken precis runt själva stubben.

Vi på Trädgårdsakuten i Stockholm gör rent efter oss!
Oavsett om det handlar om att fälla eller beskära träd, allmän trädgårdsservice eller stubbfräsning så städar vi här hos Trädgårdsakuten alltid upp efter oss då vi avslutat arbetet. Där vi har varit ska inga grenar, träd eller kvistar ligga kvar och skräpa. Vi upplever nämligen att många företag låter allt ligga kvar då de gjort klart sitt jobb och där vill vi verkligen inte hamna. Det här är väldigt viktigt för oss. 
Trädgårdsakuten anser nämligen att Stockholm är en så pass vacker stad att den inte förtjänar att träd, grenar eller annat ligger kvar och därför ser vi också till att det direkt efter avslutat arbete även blir rent och fint efteråt. Det här gäller alla sorters arbeten som du som kund anlitar oss hos Trädgårdsakuten för.
Det här tänket tror vi nämligen skapar både en bättre miljö och en bättre stämning bland invånarna i staden. Att kunna njuta av solen i en park där vi just avslutat ett arbete ska inte innebära att man tvingas sitta bland en massa grenar. Tvärtom – man ska nästan direkt kunna sätta sig i gräset, slappna av och se hur vackra de trädkronor vi just beskurit är. Det ska synas på träden att Trädgårdsakuten varit där – och inte på marken.
Först gör vi fint genom trädfällning eller beskärning och därefter gör vi ännu finare genom att plocka upp det som vi har kapat – det räcker som ledord för oss och det tror vi även att våra kunder uppskattar. 

Stockholm förtjänar att ses från sin absolut bästa sida och här har vi alla ett stort ansvar.

Vi här hos Trädgårdsakuten tar defintivt vårt och det är vi väldigt stolta över. 
Vi hjälper dig med både transport och bortforsling i Stockholm 

Om det är så att du själv som privatperson utfört något arbete och har kvar en massa rester som behöver flyttas så är det bara att höra av dig till oss. Trädgårdsakuten i Stockholm hjälper nämligen till med både bortforsling och transport av exempelvis ris, trädgårdsavfall och ved – allt för att du som privatperson ska kunna njuta av din trädgård utan att känna någon stress över att inte kunna få det fint efteråt. 
Vi vet nämligen att just detta kan vara en anledning till att privatpersoner gruvar sig för att sätta igång med exempelvis sitt trädgårdsarbete och därför vill vi gärna bistå med vår hjälp. Att inte kunna transportera ris, trädgårdsavfall eller annat ska verkligen inte vara ett skäl till att inte kunna njuta av sin egen trädgård och även om vi inte hjälper till med själva arbetet så hjälper vi alltså gärna till efteråt. 
Trädgårdsarbete kan ge mycket njutning och glädje och detta vill vi att alla ska få chansen att uppleva. Du är därför mer än välkommen att kontakta oss på Trädgårdsakuten då det handlar om både transport och bortforsling av det du inte vill ha kvar på din tomt.

OFFERT