Om oss

Trädgårdsakuten i Stockholm utför de svåra jobben

Vi som jobbar på Trädgårdsakuten i Stockholm är specialiserade på att arbeta med avancerad trädfällning i tätbebyggda områden och har lång erfarenhet av detta. Vi utför arbeten där det av olika skäl kan vara svårt för privatpersoner att veta hur man ska göra – i ett tätbebyggt område finns ju alltid risk för personskador eller att man på något sätt skadar sin egen eller någon annans egendom.

Genom att anlita oss så slipper man oroa sig för detta. Vi vet vad vi gör och vår långa erfarenhet gör att vi klarar av att utföra jobb i hela Stockholmsregionen utan att riskera att något eller någon tar skada. Våra arbeten innefattar ofta klättring på höga höjder där vi antingen fäller- eller beskär träd av olika slag och har specialiserat oss på att arbeta i tätbebyggda områden där folk är mycket i rörelse. Vi jobbar helt enkelt i miljöer där säkerheten måste komma i första hand.

 

Vårt mål är göra kunderna nöjda

Är du i behov av en utbildad arborist eller behöver hjälp med någon annan typ av trädfällning? Har du något arbete som ska utföras på hög höjd eller behöver du kanske hjälp med stubbfräsning eller att röja sly? Då är det till Trädgårdsakuten i Stockholm du ska vända dig.

Trädgårdsakuten i Stockholm möter alla de specifika krav på kvalitet och utförande som ställs på oss och vi känner oss väldigt trygga och säkra med att varje arbete ska bli perfekt utfört. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd med vårt arbete och vilja återkomma nästa gång du behöver hjälp med trädfällning, snöskottning eller plantering av träd.

Det är därför alla jobb är lika viktiga för oss – vi sätter alltid kundens önskemål i första rummet.

OFFERT